Teràpies a distància

 

En què consisteix una sessió a distància?

 

Les sessions a distància es realitzen via telefònica a l'hora establerta.

 

A la sessió podràs explicar-me quin tema vols tractar i t'aniré guiant per les diferents zones del cos que necessitin ser treballades.

 

Has de trobar una posició còmoda, pots estar estirat o assegut en un espai on estiguis tranquil i sense que et molestin durant el tractament. És recomanable l'ús d'auriculars o de l'altaveu del telèfon. Et recomano tenir a prop una manta i uns coixins, ja que potser seran necessaris durant el tractament.

 

En algunes sessions es pot establir un Diàleg Terapèutic, un procés que amplia els principis de la Teràpia Craneosacral per activar el teu metge intern perquè t'ajudi a millorar tan físicament com emocionalment.

 

L'acupuntura a distància combina el Qi o Energia de la Medicina Tradicional Xinesa amb els coneixements de l'anatomia i la fisiologia de la Medicina Occidental. Trobar una bona circulació d'energia al teu cos és important per a la salut.

 

En aquesta teràpia s'aplica el tractament a la teva representació, que pot ser la figura d'acupuntura o una imatge dels meridians on hi col·locaré les agulles. Focalitzarem la nostra atenció per a dirigir l'energia i obrir els bloquejos.

 

Si ja has fet alguna sessió, poden aparèixer sensacions semblants, com canvis en la respiració potser respiraràs més lent o faràs alguna inspiració profunda, badall o sospir. Probablement notaràs sensacions de calor o fred, sorolls a la panxa, petits moviments dels teixits, la sensació del pes del cos pot canviar sentint-te lleuger o pesat. També et poden venir imatges que siguin significatives per a tu, o potser tindràs molts pensaments de fets recents.

 

Pots entrar en un estat meditatiu de consciència com en un somni o migdiada suau.

 

Després de la sessió tindràs l'oportunitat de compartir l'experiència o pots continuar descansant i finalitzar la sessió al teu propi ritme.

 

Moltes vegades un se sent més lleuger, amb més vitalitat i profundament relaxat, però com a individus podem reaccionar de forma diferent i a diferents velocitats. Les sensacions poden continuar durant un parell de dies. Si tens qualsevol pregunta, no dubtis en escriure'm.

 

Les sessions amb nadons, nens i animals tenen petites variacions.

 

La durada és de 45 minuts.

 

La forma de pagament és mitjançant transferència bancària.